BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, 8 August 2012

Mandarin Test :)

Awesome !!

Rabu (08/08/2012) 
Mandarin day
ohh memang menakjubkan la .. dapat speaking mandarin..
ceyhhhh :)
tenganga-nganga aku dibuatnyer
alahaiiii
  sebelum nie punyer la training speaking mandarin
last2 bila dah ade kat dpan laoshi mula la tergagap-gagap..
ntah pape je kan

papepon ... best la test mandarin ari nie.. 
wish luck to me for the result ..
bye2 
:) 

Sunday, 5 August 2012

Kehidupan T_T


Kehidupan

umm, hidup sangat sukar kan
hari-hari, aku hidup dalam kesedihan..
semuanya hilang
hidup aku kosong
my life was gone
family, kawan-kawan
dimana mereka semua

family
abah, umi, along, kakak, adik
semua buat hal masing-masing
dua tiga menjak ni, abah dah lama xcall aku
malah umi pon sama
diorang xpkir ke anak diorang kat sini nie rindu diorang
pkir pasal diorang.
law aku kol pon masing-masing bz.
time aku kol tu la nak buat tu la nak buat nie la
busy sangat ker?
yer 
aku akui hati aku lembut , mudah terasa , mudah merajuk
dah lama kan aku hidup 
dah 19 tahun dah
xkan xpaham aku lagi
aku paham diorang sibuk mencari rezeki
ni untuk aku ngan adik beradik yg lain gak..
tapi tolong free kan masa untuk aku
jgan terlampau sibuk..
sampaikan semua dah terabai..
i'm sorry T_T

kawan-kawan
mane kawan-kawan aku menghilang
busy sangat ker korang?
sampai kan nak text aku pon xsempat
msj aku pn xtereply
yer 
aku paham hidup seorang student
aku pon student
busy2 jugak
tp korang busy sangat3 ker
ummmmm
aku sangat2 kecewa ngan korang..
korang taw x, setiap detik aku ingatkan korang
hari-hari perkataan yg same aku ulang
'bestnya dapat sek macm dulu2'
tapi aku taw, masa xkan pernah berundur..
tp xpelah
korang dah ade life korang masing2
aku pon ade life aku sendiri
kehidupan yg penuh dengan duka 
i'm alone 
semua hilang.
kawan-kawan hilang
now
family 
ummmm 

k lah that's all for today
aku nak study
khamis nie ade Lisan for Mandarin
family kat rumah ntah taw ntah x..
xpernah ambik kisah T_T

papepon wish luck for me :')

#sayaharapsayadapatkehidupansayaygdulu,imissmyoldmoment#

Friday, 3 August 2012

Tentang Dia :')

Assalamualaikum
Hye 
Dah lama aku xmengupdate blog nie kan..
Last aku update beberapa bulan yg lepas
Mungkin aku busy sikit kot
Berbalik dengan tajuk cerita aku ni "Tentang Dia"
Korang rase ape mksud tajuk aku hari nie..
cepat teka
sape2 betol aku kasi hadiah. 
hehehe

Tentang Dia
Dia ada seseorang yg dah membuatkan aku fall in love kat dia..
ceyyhhh
seriously aku sekarang memng dah btol2 jatuh hati kat dia kot..
tapi aku sorang jer taw semua nie..
Si dia xtaw pon
Al-maklumla
siapa la aku nie nak jatuh2 hati kat orang..

Hari-hari aku rindukan dia
Hari-hari aku rasa nak dengar suara dia
Hari-hari aku rasa nak tengok wajah dia
Dia Comel sngat-sangat
Senyuman dia dah buatkan aku gila
ceyhhh

Tapi hati aku sentiasa mndoakan agar 
kitaorang xakan terserempak
yg peliknya setiap kali aku xnak jumpa dia
dia ade jer depan aku
alahai.. 
bila aku dah nampak dia
susah lak aku nk lupakan dia
-.-

Maybe dia xperasan kot yg aku jatuh hati kat dia
It's okay la
lagipon aku xnak dia taw
Law dia taw malu la aku kan...
:)

Tapi i will try do the best
try untuk mengendahkan perasaan aku nie

perasaan yg ntah pape
yg aku sendiri xpasti

YA ALLAH

#Kuatkanlah hati ini agar diri ini dapat mengatasi perasaan ini. Perasaan yg akan mengecewakan diri ini.#

That's all for today
dah xtaw nak karang ape dah ..
Bye-bye
Assalamualaikum 
-.-



Monday, 25 June 2012

Saat Perpisahan T_T

Nurul Fatihah Mazlan..
nielah Sahabat kami
dari semester 1 sampai la Semester 2.
kami tempuhi 
pelbagai cabaran dan rintangan dalam pelajaran kami disini
di kampus Dungun ni
Xsampai sebulan 
dia telah meningglkan kami
meninggalkan kani atas alasan2 yang munasabah la kan
haha
go to SPA
spela yang xnak SPA ni kan
menjamin masa depan la katakan
huhu

Time last dia stay kat cni
kami satu kelas prepare something untuk dia
sebenarnya aku ni macm xcaye jer dia nak tingglkan kitaorng 
sedih giler3
sebab 
dah dekat 3 sem kot dia ngan kami
3 sem tu 
means setahun lebih la kan
umm 
kami prepare event untuk dia
event kecil-kecilan jerlah
=)

ni pic yg sempat aku copy ngan kawan2
tengok lahh...

|
|
|

CLICK-CLICK



To Fatihah

kat sana jage diri elok-elok taw
belajar elok-elok taw
kami akan sentiasa doakan tihah
n tihah pon tolong-tolong la doakan kitaorang taw
hehehe
Tihah
awak adalah seorang sahabat yang sangat2 baik
sentiasa tersenyum, ketawa 
=)
Semoga tihah kat sana nanti
sentiasa tersenyum
tersenyum dengan rakan-rakan baru
n tihah
jangan lupakan kami di sini taw
Law cuti datang la melawat kami kat cni
6t law dah abih beljar 
n then
jadi nurse nanti
gtaw la kerja kat hos or clinic mne taw
hahahha
senang nak mintak MC
Tihah jangn lost contact ngan kitaorang taw
jangan remove kitaorang lam friendlist FB tihah taw
hahaha

Papepon Goodluck Tihah
semoga anda sentiasa sihat 
dan
yg penting kita sama-sama dapat menghabiskan DIPLOMA dengan jayanya.. 

KAMI SAYANG DAN RINDU TIHAH SANGAT-SANGAT
DOAKAN KEJAYAAN KITA BERSAMA DIMANA PON KITA BERADA 
OKEY

=)

JUMPA LAGI NURUL FATIHAH

MUAHHH


Tuesday, 12 June 2012

My Sony Vaio ,, MUAHHH

thanks abah 
sebab sanggup tunaikan permintaan anak abah nie..
permintaan yang gedik-gedik nie
tp 
this for my work abah
my study
thank you so much 
untuk umi jugak
thank you umi
sayang umi dan abah sangat-sangat
i will
do the best for the this semester
will
papepon
thanks sangat-sangat
xtaw nak balas macm mane
pengorbanan kamu berdua sangat2 besar
demi masa depan anak-anak
tersayang 
kan
kan

I LOVE BOTH OF YOU
SUPIAN BIN HANAPIE
dan 
SITI AMINAH BINTI SEMAIL

Saturday, 19 May 2012

CINTA ALLAH adalah cinta ABADI

╬═╬Yeah alhmdulillah CINTA ALLAH CINTA ABADI....
╬═╬
╬═╬
╬═╬ \O *sikit lg...!!
╬═╬ /▌
... ╬═╬ //
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬*Jatuh dititian dunia boleh bangkit lagi,

Jatuh dititian sirat ? Nauzubillah....

Allahurabbiii..

BìÄR PÄHìT ìTù PÉRGì ÄGÄR MÄÑìS DÄTÄÑG MÉÑGìSì ♥

BìÄR KÉÇèWÄ ìTÜ BÉRLÄLÜ ÅGÄR GÉMBìRÄ DÄTÄÑG BÉRTÄMÜ ♥

BìÄR GèLìSÄH ìTÜ LÉÑYÄP,JÄÑGÄÑ SÉSèKÄLì SÉMÄÑGÄT MÜ LÉÑYÄP ♥

BìÄR DèRìTÄ MÜÑÇùL MèÑYÄPà ÄGÅR KÉKÜÄTÄÑ DìRì DÄPÅT DìJÄÑÄ ♥

♥ IÑSYÄÅLLÄH ♥

Pagi yang indah


ALHAMDULILLAH
SELAMAT PAGI LADIES N GENTLEMAN

Bersyukur kepadanya kerana kita masih bernyawa dan masih dapat melihat dunia ini
alhamdulillah again
Semoga pagi ini membawa keberkatan kepada kita untuk terus menjalani pagi-pagi seterusnya
Semua kerja rumah dah settle
huh
lega
so update blog la kerja yang seterusnya
JOm sarapan same2 saya
Kentang Goreng sama nUgget Goreng
YUM_YUM

k semoga pagi ini diisi dengan perkara-perkara yang berfaedah 
BYE-BYE

(*-*)

GOOD MORNING