BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 17 October 2011

| she and me (bestfriend) |



yaa ,, she is my bestfriend ever n ever ,,, congrates to u my dear bcoz xlme lagi u plak yg akan bergelar mahasiswi ,, dah skrang u xpayah nak jelaous2 ngan i lagi okep ,,oppsss ,, ~ lalala ~ ,, haha ,,gurau jer ,, umm   aq harap permohonan kau untuk bertukar tempat 2 di terima,, 6t senangla aq nk hangout ngan kau ,, kihkih,,, kaulah sahabat baik aq dari kecik hinggalah meningkat remaje nie,, oppss wait actually i have two bestfriend ,, yess ,, we called her MIMI ,, She also will be called as a mahasiswi xlame lagi ,, yesss impian2 aq dan kawan2 aq nie tercapai jugak akhirnyer,,, terkenang waktu disekolah dlu , we sit n talk together about our future n our dreams to going to university ,,haha ,, so now our dreams have come true ,,, said alhamdulillah to YANG ESA kerana memakbulkan impian kami untuk menjejak kan kaki ke menara gading ,, alhamdulillah ,,
so to my bff sekalian pandai2lah jage diri disana 6t kerana mcam yg penah aq katakan life disana berbeza dgan ape yg penah kite jalani disekolah dulu ,, jage diri sayam2 ku sekalian ,,if you read my blog i hope you all know that i always pray for your happiness ... n i hope one day we'll be a success people in our life ... AMIN ..  GOOD LUCK TO BOTH OF YOU sayam !!!!