BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 12 January 2012

ToLong Sayer !!

SAya Rindu KaWan-Kawan SaYa


Syafiq
Syukri
Amal
Syira
Mimi

korang semua nie taw x yang aku rindu korang sangat2
nak jumpe dengan korang
nak sembang2 dengan korang
korang taw xsemua tu
korang pernah ambik peduli xtentang perasaan aku nie
harap2 korang bace blog aku nie
aku nak korang taw yang aku rindu korang sangat2
biarlah korang xrindu kat aku pon
aku xkisah
tp aku nak korang taw psal perasaan aku nie
every time, moment aku pikirkan tentang korang
hanya korang sahabat aku sampai bila2
korang yang memahami aku
korangla segala2 nya bagi aku
(aceceh)
hehehehehe

(^_^)


cUti Mid Sem

ha
cuti2 n cuti
kali nie aku nak cite sal Cuti Mid Sem aku
sebut je cuti mesti ade crita nyer yg tersendiri kan
cam biasala
pantang jer ade cuti aku mesti hang out ngan kawn2 time secondary school dlu2
kebetulan time nie result PMR dah kluar
adik ex aku dapat result yg cemerlang
so aku dah janji nak belnja dia n give something to her
n kebetulan time tu aku dh plan nak kuar ngn kawn2 yg laen
n aku ambik keputusan nk jumpa kat TM(daerah Tanah Merah)
ummm so KFC la menjadi tempat pertemuan kami...
aper lagi bile dah bersama mestila gambar menjadi bukti n kengan kami 
so SNAP, SNAP n SNAP

-    KLIK-KLIK    -

photo siap
n nielah hasil nyer 
boy: israf(tiada dalam gambar), syukri , black chik, syafiq, 
girl: aku, syira, mimi n adik ex aku (nabila)









actually banyak lagi pic kami
tp  nie jelah yang boleh aku upload

ummm second day kitaorang hangout lagi,, hangout n hangout
hahaha
kali ni hala tuju kami adalh KB MALL
n semestinya MY HOUSE
dari pagi sampai ke petang kami jalan2
penat giler
tp kami xkisah pon
umm setiap perjumpaan ada kenangan tersendiri
tp sayang nyer kawan baik aku yang sorang lagi xdapat ikut sekali
sedih sangat2
sampai kan umi aku tertanya2 mana kah si dia
xlain xbukan 
si AMAL ADIL
emm sory AMAL erk
kita xdapat jumpe cuti kali ni,,,

n thanks kepada Syafik , Syukri , Blackchik, Adam , Syira, Fira n MImi coz sanggup datang meredah hujan untuk datang jumpe aku n datang umah aku,,
aku sayang2 ketat2 kat korang

macm2 kerenah bila dh duduk bersama
disini lah kerenah zaman kanak2 menjelma
haha
yang matched jadi xmatched

t0 AMAL again
# rayer cina nie kiter jumpa erk

t0 Syafiq
#Kiter still leh jumper ker
kau kan dah start masuk hostel

t0 Syukri
#kau pon same
kiter dapat jumpe lagi ker,, kau n syafiq dua2 masuk hostel
mesti xdapat jumper kan
huhuhuhuh

t0 Israf
#kau ni kan pemalu sangat la
sombongla ngan aku nie
xpe2 aku ingat israh, huhuhuh  )=

t0 Syira n Mimi
#ngan korang pasti dapat jumper kan
sebab law aku cuti korang mesti cuti kan
U yang sama la katakan 
tp tempat jer berbeza

aku sentiasa mengharapkan persahabatan kita xpernah berakhir sampai bila2
even kita dah berumahtangga sekalipon
(hahaha jauh berbenor dah tu)

"akusayangkamusemua"
yang bernama sahabat

SYAFIK
SYUKRI
AMAL
SYIRA
MIMI
FIRA
(ISRAF)

n kawan2 yang lain jugak

MUAAAAHHHHHHH
(^_^)


~~~ FUHHHHH ~~

OMBAK RINDU


Gara-gara filem yang dikatakan best nie aku n kawan2 aku si Murni, Farah, Pia sanggup meredah Paka untuk ke MesraMall..
untuk tonton Filem "Ombak Rindu" nie
aduiiii
melayang duit aku 
RM12.00
banyak tu, wat beli to4 pon lepas kan2,hehe
tp xpe berbaloila jugak..
Time aku g tu punyerla ramai orang,, maklumla second day la katakan
dah la ari Jumaat
xramai cmne kan
sebelum menggu CINEMA 2 bukak 
kitorang nyempat lagi posing2 depan tu
biasala untuk menghilangkan rasa bosan
tu la solution nyer
hehehe

Ni antara gambar2 aku, Farah n Pia
Si Murnie time nie jaga barang, so xdelah gambar dia tu
sory Murnie erk,,
haha











Hadiah dari si DIA )=


(JMy Junior)

inilah gelaran yang diberikan pada si teddy bear nie,,
comel x?? hehehe
si dia suka pink, sampaikan teddy bear yg nak dihadiahkan pada aku pon warna putih+pink,,ishhh2
aku pon suka pink gak,,
Teddy bear nie dihadiahkn pada aq sempena hari Birthday aq yang ke-18 (16/09/2011)
dah lame dah ,
tp baru je nak cite kan
xpe lah
even kitaorang dah xde pape hubungan
tp aq still simpan lagi hadiah nie,,
n ada satu lagi hadiah yang dia beri kat aq
agak2 aper erk,,,
R***** ,,
hehehehe,
kalau nak taw pikir2kanlah

aku akan simpan semua barang2 yang dia beri kat aku
n setiap kenagan aku dan dia aku akan jadikan kenangan yang terindah dalam hidup aku
so far aku n dia still berhubung tp nak smbung blik 2 ntahla
xkot
n maybe 
yekot
hehehe
conclusion nyer 
hanya ALLAH yang mengetahui segala-galanya
yang pasti aku rindu dia sangat2
sayang dia sangat2
law dia bace mesti dia perasan kan
tp dia xkan bacela blog aku nie
hehe
bye2
(^_^)

ASSIGNMENT + TEST = Minggu Yang Sangat Memenatkan (^_^)

8/01/2012-13/01/2012

Minggu ini adalah minggu yang sangat memenatkan bagi aq dan kawan2 aq yang lain,, 
Pelbagai assignment yang diberikan pada kami sekelas,,
aduiiiiii ,,,
sakit kepala kami memikirkan sal assignment kami ni,,dahla semuanya  nak disiapkan minggu nie,,,
(MOCK MEETING)
nasib baikla kelas dibatalkan,
law xmamposla kitaorang nak buat tu dalam masa satu hari,,
(POSTAL BBM)
sekarang ni aq tengah menyiapkan postal aku,,
lantak la cantik ke x
aslkan siap kan ,, hehehe
(^_^)

ha, ni lah hasil kreatif aq
selama satu malam aq menyiapkan ini,,
pelbagai jenis postal yang aq buat
tp yang ni menjadi pilihan hati aku,
xtaw la cantik ke x
tp aq nak postal aq ni just SIMPLE
so ni lah hasilnya


SIAP SUDA !!
ASSIGNMENT OMT115 & OMT182
ohhh...
tp kami tetap SABAR menghadapi semua nie,,

Now aku nak sambung buat assignment aku yang entah bila akan siap nie,, 
aduii nasib2 
BYE ,,, BYE   (=