BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 15 January 2012

KoReaN mOviE

"yOU arE BeAutIfUL"



aduiyaa
sejak bila la aku nie minat movie2 korean nie
nie mesti pengaruh kawan2 sebilik nie
hihihi
opss tersalah mention lak
sory sayang2 sekalian
test dah makin dekat dah nie
tp mata nie gatal nak tengok movie lak nie
ishh biasalah nak menghabiskan 16 episod nie
setiap episod mengambil masa 1 jam
16 darab 1 
equal 16 jam
that's mean satu hari setengah la kan2
ishhh2
biar betol
xpercaya, xpercaya

umm tp alhamdullilah disebabkan aku skip2 tengok movie tu akhirnya aku berjaya menghabiskan semua episod yg ada
even skip sekalipon aku tetap paham jalan cerita dia'
xlah membazir masa aku tengok movie berjam2 tp xpaham ape2 kan
nasib baik aku paham
hehehehe
emmm so now aku dah blh study dengan perasaan yang senang lenang
coz 
aku dah abiskan tengok movie tu
teruk2 punyer girl nie
tp asyik2 tengok movie pon solat xtinggal taw
ummm 
k lah i lost my idea now

bye ,, bye

Assalamualaikum

(^_^)

SpeAking TeSt aGaiN !

Oh mY God

Sem lepas speaking test
sem nie pon speaking test lagi
banyak2 test, test nie la yang paling aku suka ,, kihkih
opss
silap lak 
yg pling aku kurang suka la
maklumla
name lagi speaking test kan,,, kene cakp jer. dahla cakap lam bahasa orang putih
ishhhh
sem ni, speaking test nie sukar ckit la
coz dia ada part A n part B
macam2la
n nak dipendekkan cerita

jam 12:00 noon  (^_^)

aku n group aku volunteer untk jadi second group untuk speaking test nie
practice jer kot
bukan betol2 pon
tp kitaorang tetap nervous
aduiiiii
confident level down la
umm tajuk speaking test kitaorang ialah berkisarkan
financial available in campus, how to overcome this problem
lebih kurang macam tu la
aku pon dah lupa dah
hehhehehe
seperti biasa semua orang dapat point masing2 kan
and maybe aku dapat point susah ckit kot
nak dijadikan cerita
sampai turn aku untuk speaking 
aku pon speaking la
dengan semangatnyer aku mengeluarkan hujah2 aku
tut2
miss BEL aku potong skrip aku
ishh3
xptop kan
hahaha
sebenarnya ada sebab tersendiri nape dia potong skrip aku
nak taw x?

|
|

 Sebenarnya hujah2 aku semua tu xberkait dengan point aku
rupa2nya ape yang aku faham tentang point aku 2 adalah salah
ishhhhhhhhhhhhhh
malu nyer ,,
tp xpelah belajar dari kesilapan kan
silap aku gak coz xtnyer miss tu ape yang dimaksudkan dengan point aku tu.
tp nak buat macm mane kan nasi dah jadi bubur
lepas daripada tu aku belajar dari kesilapan aku
nak taw x kesilapan aku ape
"aku malu bertanya"
kan ade perpatah mengatakan "jika malu bertanya akan sesat jalan"
btol la tu
kan dah kene pada diri aku nie
tp xpelah 
lepas nie aku akan berubah

#SYIKIN MESTI BERUBAH#

korang doakan aku supaya aku xmalu2 lagi erk untuk bertanye 
especially bila aku ade problem in learning
k lah sampai sni jerlah kisah aku untuk hari ini
belajar dari kesilapan

#sambung study + assignment#

bye
Assalamualaikum
(^_^)