BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 5 April 2012

Cuti SEmester 2

jadual waktu aku semester 2 nie

06:45 a.m. --> anta adik sekolah
07:00 a.m. --> pergi pasar beli sayur n ikan
09:00 a.m. --> anta barang2 at kedai
11:00 a.m. --> balik umah
03:15 p.m. --> ambik adik sekolah
08:00 p.m. --> anta adik tusyen
10:00 p.m. --> ambik adik tusyen

padat kan jadual aku cuti nie
aduiii
penat memang penat
tp nak wat cmne kan
aku dah biasa dengan semua nie
so jalankanlah tugas nie
umm 
ayat pasrah kan
hehehehe
(^_*)

Berbanding sem lepas
aku lebih relax darpda sem nie
sbbnyer
sem lepas family aku nie 
xbukak kedai ag
tp sem nie diorang dah start 
menjinakkan diri dalam 
bidang perniagaan
kedai runcit n then kedai basah
ummm
so penat sikit la
kadang2 aku kesian gak tengok parents aku
nampak diorang penat sangat
ni la orang kate kan
demi mencari duit untuk anak2
sanggup penat macam mane sekalipon
aku terhutang budi pada mereka berdua
ibubapa aku
kesian kat diorang

oneday
aku akan balas jasa mereka berdua
balas ape yg dah diorang buat untuk kami adik beradik
sangat besar pengorbanan mereka pada kami..
=(

Insyaallah 
semoga mereka diberikan umur yg panjang 
dan
aku sempat membalas jasa budi mereka berdua
aku sangat sayangkan 
ibubapa
aku
sayang sangat2


I ♥ UMI DAN ABAH