BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 23 March 2012

Lovely fRienD (^_*)

nie la sahabat baik saya 
masa sekolah menengah 
sampailah sekarang 
dan selamanyer



Antara kawan2 aku 

Nie pon kawan2 aku gak,,
actually orang yang same jer,,tp sorang jer yang xde,,
yang tolong ambik gambar nie,,
name dia israf,, 

aku dan dia si MUHAMDAD AMAL ADIL

Aku dan si MOHD SYAFIQ IQHWAN AZIZI

This is MIMI n SYIRA


The conclusion is

i love all of them
and
i also 
miss them
Because they are my best friends ever n ever



 





New blogskin


The big Owner 
                                
                                At Kolej jam 04:46 a.m (Saturday) 

gler x,, time2 ni sepatutnyer time untuk tidow kan.. 
tp disebabkan aku tergila2 nak wat blogskin yang lebih ape orang kate lebih maju
so aku merelakan diri xtidow semalaman
ntah papela kan
tp bkan aku jer
kawan aku 
si Murnie pon same
sambil2 teman dia la katakan
hehehe 
(^_^)

Sebenarnya beberapa hari ni
diri aku ni jadi berubah
xtaw nape
tp berubah kearah xbaik kot
dlu aku seorang yang suka tidow awal
tp 2 3 menjak ni
aku telah menjadi seorang yang sukar tidow
tak taw nape
tp xpelah
lagipon ni kan musim final exam kan
law aku xblh tidow jawabnyer aku study la kan
tu pon law berteman la
law xjangan harap la
ee
menyeramkan 

K lah aku rase dah lewat sangat dah ni
orang kate xbaek berjage malam kan
memudaratkan kesihatan
k lah time too sleep now
goodnite everyone
muahhh
(^_*)