BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 12 May 2012

WAhai SAHABAT

12 MEI 2012(SABTU)


Thanks kerana sudi keluar jalan-jalan ngan saya kawan2 semua
Thanks kerana sudi jumpa saya
Thanks kerana sudi makan2 ngan saya
Thanks kerana sudi tolong saya masa kereta saya rosak tadi
and Thanks kerana sudi hilangkan rasa rindu saya pada awak semua

Thanks Amal Adil
Thanks Syahira
Thanks Hazlim 
then
Thanks Hadrina

Akhirnya terlepas jugak rindu saya pada awak semua. 
Saya xkisah rumah saya ke tempat awak semua jauh,, 
Berjam2 jauh nyer
Saya tetap pergi coz nak jumpe awak semua
Saya tak pernah kisah law awak tengok saya macam bersunggoh2 nak jumpa ngan awak semua
Sebab saya memang "bersunggoh2" nak jumpa ngan awak semua
Saya memang selalu nak jumpe, nak berbual, nak gelak2 ngan awak semua
Saya xkisah law awak semua nak kata saya "terover2"
Sebab saya memang "terover2" nak jumpa dengan awak semua
Even dapat tengok muka, dengan suara awak semua, lihat awak semua senyum sekejap skalipon
Saya dah rasa bersyukur sangat2

Tetapi dalam kegembiraan saya pada pertemuan kali ini, ade juga terselit rasa kecewa yang xpernh saya jangkakan
Tujuan saya ke sana ingin bertemu nya dan bertemu kawan2 yang sangat saya rindui
Tetapi 
kenapa rase kecewa ini tetap hadir dalam diri saya.
Wahai Sahabat
saya amat merindui kalian semua
itu adalah sebb n tujuan utama saya bertemu kalian dan insan yang bernama Sahabat semua
Saya sanggup meredah lalu lintas , meredah ujan
demi bertemu kalian dan insan yang sangat2 saya rindui..
Tetapi kenapa masa itu terlalu singkat
Kenapa anda begitu cepat meninggalkan meja itu
Meja yang masih diduduki oleh sahabat yang anda kenali sebagai sahabat baik anda ini
Terdetik rasa kecewa, rasa sedih
Tetapi perasaan ini semua dilindungi oleh gurau senda kawn2 yang lain
Gurau senda dari Sahabat2 pompuan yang lain
Terasa berat hati meninggalkan meja itu
meninggalkan tempat itu
kerana
Rasa dan keinginan melihat muka anda dan melambaikan tangan pada dirimu SAHABAT 
tidak dapat kulihat
Sedangkan diriku kesana adalah kerana ingin bertemu dirimu
dan diri SAHABAT2 yang lain

Tapi tidak mengapa wahai Sahabat
AKu tetap bersyukur 
Bersyukur dapat berjumpa dengan SAHabat2 yang lain
Sahabat yang sentiasa ade bersama aku
AMAL ADIL : Thanks amal sebab tolong aku n sudi jumpa aku
aku sangat menyayangi mu wahai sahabat
SYAHIRA : Thanks Syira sebab kau selalu teman aku pergi jalan2
Hazlim : Suka jumpe lim n thanks teman acik lepak2

Aku pulang dengan hati yang gembira tetapi terselit rasa kecewa 
Perjalanan pulang aku kerumah ditemani dengan rintihan air hujan dan air mata aku 
Terima kasih hujan kerana menemani aku 

DAN TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN SEMUA
AKU SANGAT MENGHARGAI SETIAP DETIK TIKA KITA BERSAMA
AKU SANGAT2 MENGHARGAINYA
MAAFKAN AKU JIKA AKU ADE MELUKAKAN HATI KALIAN SEMUA
I'M SO SORRY

I♥USAHABAT SEKALIAN



Jam 1:20 p.m --> Sampai di Tanah Merah
Jam 3:00 p.m --> Siap lunch n then round2 Bandar Tanah Merah
Jam 3:30 p.m --> Pikir2 nak pergi jumpa kawan2 kat hostel n jumpe sahabat baik kt sane
Jam 4:45 p.m --> Sampai Asrama Desa Batu Gajah
Jam 4:45 p.m - Jam 5:00 p.m --> Tunggu diorang solat ASar
Jam 5:00 p.m - Jam 5:45 p.m --> Borak-Borak
Jam 5:50 p.m --> Pulang rumah
Jam 7:00 p.m --> Akhirnya selamat sampai diRumah at Pasir Mas 


ALHAMDULILLAH
SEKIAN WASSALAM
:_(
(RINTIHAN DARI HATI SEORANG INSAN YANG BERNAMA SAHABAT)