BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 3 August 2012

Tentang Dia :')

Assalamualaikum
Hye 
Dah lama aku xmengupdate blog nie kan..
Last aku update beberapa bulan yg lepas
Mungkin aku busy sikit kot
Berbalik dengan tajuk cerita aku ni "Tentang Dia"
Korang rase ape mksud tajuk aku hari nie..
cepat teka
sape2 betol aku kasi hadiah. 
hehehe

Tentang Dia
Dia ada seseorang yg dah membuatkan aku fall in love kat dia..
ceyyhhh
seriously aku sekarang memng dah btol2 jatuh hati kat dia kot..
tapi aku sorang jer taw semua nie..
Si dia xtaw pon
Al-maklumla
siapa la aku nie nak jatuh2 hati kat orang..

Hari-hari aku rindukan dia
Hari-hari aku rasa nak dengar suara dia
Hari-hari aku rasa nak tengok wajah dia
Dia Comel sngat-sangat
Senyuman dia dah buatkan aku gila
ceyhhh

Tapi hati aku sentiasa mndoakan agar 
kitaorang xakan terserempak
yg peliknya setiap kali aku xnak jumpa dia
dia ade jer depan aku
alahai.. 
bila aku dah nampak dia
susah lak aku nk lupakan dia
-.-

Maybe dia xperasan kot yg aku jatuh hati kat dia
It's okay la
lagipon aku xnak dia taw
Law dia taw malu la aku kan...
:)

Tapi i will try do the best
try untuk mengendahkan perasaan aku nie

perasaan yg ntah pape
yg aku sendiri xpasti

YA ALLAH

#Kuatkanlah hati ini agar diri ini dapat mengatasi perasaan ini. Perasaan yg akan mengecewakan diri ini.#

That's all for today
dah xtaw nak karang ape dah ..
Bye-bye
Assalamualaikum 
-.-