BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 24 March 2012

E X AM , E X A M "N" E X A M (Make me a Crazy persON)


!  Final Exam  !
huh  :)
Tinggal lagi dua paper
Introduction to Business n Office Management
Ya Allah 
percepatkanlah
hari-hari ku ni
aku dah xtahan dengan semua nie
nape la sem ni aku rasa cam fail jer
give up
bile dah masuk semester 2 nie
susahla lak
semester 1 ai tu ok jerp
umm n then 
xlame lagi aku dah nak masuk semester 3
ayoo
lagi la susah agaknyer
tp xpe
semester depan aku akan lebih bersemangat lagi
hehehe
(fell jer lebih kan)
papepon
harapan aku untuk semester nie 
ialah
jeng.. jeng .. jeng...
|
|
|
semoga pointer untuk semester nie
lebih ok
n lebih cemerlang drpda semester 1 ai tu
|
|
|
k lah that's all for today


ASSALAMUALAIKUM
By : Nura Syikin 
           The Owner  :)



t E N T a n G C i N t A


Susahkan law dah mula jatuh cinta kat seseorang tu
ummm
it was happened to my life
sangat memeritkan
tetapi
ia mengajar 
kita supaya menjadi seorang yang lebih 
tabah,
sabar
so on
That's fact or just opinion?
umm
ntahla
sometimes ia jadi fact n sometimes ia jadi opinion
lantaklah ape pon kan
tp 
ia betul2 memeritkan bagi aku
dah dekat 1 year
aku berpisah
but then 
aku still menyayangi si dia
why?
i don't know why
but then
now 
aku dah buat keputusan aku sendiri
akan cuba melupakan dia
akan cuba menerima kenyataan
mungkin ALLAH dah tetapkan jodoh aku
aku berserah 
pada
yang ESA
:)

Tapi xbermakna 
aku dan dia
xboleh berkawan
kami akan tetap berkawan
tp hanya sekadar kawan
kawan untuk selamanya
aku xkan cari penggantinya
tp biarlah ia datang dengan sendirinya
dalam hidup aku
betul la orang kata kan
lebih baik bercinta lepas kahwin
BAHAGIA
so 
that
aku nak jadi salah seorang yang bercinta lepas kahwin la
hehehe
gatal kan
tp xpe
untuk perancangan awal
lepas ni
dah xpayh susah2 nak cari teman lelaki
biar UMI aku yang carikan
k lah
cukup setakat ni
coretan aku pada petang nie

semoga lepas ni aku rajin2 nak update blog aku nih,, 

ASSALAMUALAIKUM
(^_*)






H a t i G e l i s a h :(



Hari nie hati aku meragam
gelisah semacam jer
rasa
macam ade yang xkene jer
rasa marah dalam diri membuak2
kesian kat kawan2 aku 
coz kena marah kat aku
saya mintak maaf awak2 semua
bukan niat saya nak marah2 awak
:(
Sebenarnya aku rasa aku rindu pada si dia la
dia rindu at aku ke x erk
huhu
just forget bout him
focus bout the topic now
"hati gelisah"
why?
i don't know why

Ya Allah

the conclusion is 
sembahyang n berdoa 
pada yang Esa
semoga ALLAH memberikan ketenangan 
pada hati aku yang gelisah ini

! INSYAALLAH !