BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 21 January 2012

Projek Berjaya !



MOcK MEeTING
DONE

Sebelum kami semua pulang bercuti sempena CNY, 
kami telah menghadapi satu presentation 
xlain xbukan presentation 
untuk DATIN kesayangan kami semua..
hehehehe 
presentation kali nie berbeza 
daripada presentation part 1 n yang len...
presentation kali nie kami dikehendaki 
mehandlekan satu mesyuarat
aduiiiiii
presentation nie dinamakan sebagai MOCK MEETING
(^_^)
ummmm shari suntuk kami menyiapkan
 slide2 untuk dibentangkan pada 
hari tersebut
umm tp xpelah kami xksah pon
tjuk mock meeting kami adalah 
ALAM MAYA BEACH RESORT  !!!!
haaa ??
pelik kan
RESORT 2 adalah cawangan syarikat kami yg
akan dibina pada tahun nie
hehehe
jauh bebenor kan imiginasi kami
tp xpe 
yg pentingnyer kami dah berjaya menarik minat DATIN
mock meeting kami berjaya
yehaaaaaaaaaaaa
aku n kawan2 bersyukur sangt2
alhamdulillah
dalam MOCK MEETING 2 aku dilantik sebagai 
LANDSCAPE ARCHITECTURE
best !!
dapat design2 resort kami
CEO syarikat kami adalah xlain xbukan 
PUAN SRI MARDIYYAH 
mugnkin kerana dia kami semua mendapat pujian
ye memng kerana dia
dia adalah seorang CHAIRMAN yang bijak
bijak menghandlekan situasi
CONGRATES mardiyyah
suka sekumpulan ngan U
len kali U masuk group I yer,,,
hehehe
Resort kami juga mempunyai department2 len

MURNI
sebagai 
DEPARTMENT PROMOTION
hahahaha
so funny
WELL done coz dapat jwb soalan2 datin
bijop ah

FARAHIN
sebagai 
DEPARTMENT FINANCIAL

SOFEA
sebagai 
DEPARTMENT OF CULINARY
macm2 idea masakan dia
tp btol ker pandai masak nie
hehehehehe
(^_^)

last 
our CEO
MARDIYYAH
 thanks MAR
law bkn kerana awak
kitorang rase kitorang xkan kene puji nyer
thanks again
hehehe

opppsss lupa lak 
ada sorang lagi kawan kiter
si WANi
dia adalh seorang SECETARY n merangkap 
sebagai 
DEPARTMENT OF HUMAN RESOURCE
tp sayng nyer
nape la kau gi cut slide2 kau tu
kan dah kene komplain 
ker DATIN
tp xpelah 
papepon 
MOCK MEETING 
kiter kali nie
BERJAYA

said again 
"ALHAMDULILLAH"

nielah resort kami yg diberi nama
 "ALAM MAYA BEACH RESORT"
cntik x?


klik-klik
photo siap




n nie antara gambar2 kami
sebelum presentation bermula
biasalh utk menghilangkan
rase nervous 
nielah caranyer
kihkih







ummm papepon tahniah kepada anda2 semua
CONGRATULATIONS 
AGAIN

NEXT PRESENTATION 
KITE
SEGROUP LAGI TAW
hehehe
bye2
salam
=)




Tuesday, 17 January 2012

Oh mY God, ShooTIng StaR

ShoOtinG sTar

  
Indahnya ciptaan Allah Taala kan
umm 
malam nie aku rasa sangat bertuah kerana aku dapat menyaksikan tahi bintang..
hehehe
sebelum nie aku xpernah lihat benda nie
Ya Allah punyerlah teruja
maklumla first time kan tengok
pastu tengok ngn kwn2 lak kn
mkin la excited
ish , ish , ish
org kate law nmpk tahi bintang nie, kite cpt2la buat wish
malam nie lpas je aku tengok tahi bintang
aku terus buat wish,,
hehehehe.,...

-that's all-

k lah 
nak sambung study 
bye-bye
(^_^)

Sunday, 15 January 2012

KoReaN mOviE

"yOU arE BeAutIfUL"



aduiyaa
sejak bila la aku nie minat movie2 korean nie
nie mesti pengaruh kawan2 sebilik nie
hihihi
opss tersalah mention lak
sory sayang2 sekalian
test dah makin dekat dah nie
tp mata nie gatal nak tengok movie lak nie
ishh biasalah nak menghabiskan 16 episod nie
setiap episod mengambil masa 1 jam
16 darab 1 
equal 16 jam
that's mean satu hari setengah la kan2
ishhh2
biar betol
xpercaya, xpercaya

umm tp alhamdullilah disebabkan aku skip2 tengok movie tu akhirnya aku berjaya menghabiskan semua episod yg ada
even skip sekalipon aku tetap paham jalan cerita dia'
xlah membazir masa aku tengok movie berjam2 tp xpaham ape2 kan
nasib baik aku paham
hehehehe
emmm so now aku dah blh study dengan perasaan yang senang lenang
coz 
aku dah abiskan tengok movie tu
teruk2 punyer girl nie
tp asyik2 tengok movie pon solat xtinggal taw
ummm 
k lah i lost my idea now

bye ,, bye

Assalamualaikum

(^_^)

SpeAking TeSt aGaiN !

Oh mY God

Sem lepas speaking test
sem nie pon speaking test lagi
banyak2 test, test nie la yang paling aku suka ,, kihkih
opss
silap lak 
yg pling aku kurang suka la
maklumla
name lagi speaking test kan,,, kene cakp jer. dahla cakap lam bahasa orang putih
ishhhh
sem ni, speaking test nie sukar ckit la
coz dia ada part A n part B
macam2la
n nak dipendekkan cerita

jam 12:00 noon  (^_^)

aku n group aku volunteer untk jadi second group untuk speaking test nie
practice jer kot
bukan betol2 pon
tp kitaorang tetap nervous
aduiiiii
confident level down la
umm tajuk speaking test kitaorang ialah berkisarkan
financial available in campus, how to overcome this problem
lebih kurang macam tu la
aku pon dah lupa dah
hehhehehe
seperti biasa semua orang dapat point masing2 kan
and maybe aku dapat point susah ckit kot
nak dijadikan cerita
sampai turn aku untuk speaking 
aku pon speaking la
dengan semangatnyer aku mengeluarkan hujah2 aku
tut2
miss BEL aku potong skrip aku
ishh3
xptop kan
hahaha
sebenarnya ada sebab tersendiri nape dia potong skrip aku
nak taw x?

|
|

 Sebenarnya hujah2 aku semua tu xberkait dengan point aku
rupa2nya ape yang aku faham tentang point aku 2 adalah salah
ishhhhhhhhhhhhhh
malu nyer ,,
tp xpelah belajar dari kesilapan kan
silap aku gak coz xtnyer miss tu ape yang dimaksudkan dengan point aku tu.
tp nak buat macm mane kan nasi dah jadi bubur
lepas daripada tu aku belajar dari kesilapan aku
nak taw x kesilapan aku ape
"aku malu bertanya"
kan ade perpatah mengatakan "jika malu bertanya akan sesat jalan"
btol la tu
kan dah kene pada diri aku nie
tp xpelah 
lepas nie aku akan berubah

#SYIKIN MESTI BERUBAH#

korang doakan aku supaya aku xmalu2 lagi erk untuk bertanye 
especially bila aku ade problem in learning
k lah sampai sni jerlah kisah aku untuk hari ini
belajar dari kesilapan

#sambung study + assignment#

bye
Assalamualaikum
(^_^)

Friday, 13 January 2012

FliGhT )=


Si dia dah pulang ke belom erk 
xdengar khabar berita pon
dlu dia kata dia naik flight 13/01/2012
btol ker x erk
dari semalam lagi pkiran aku asyik memikirkan nyer
n di pagi hari ni pon aku still tertanya2
si dia xde text aku pon
mungkin aku dah xpenting lagi kot dalm hidup dia
xpelah 
SABAR syikin SABAR
law dia dah blik 
Alhamdullilah la
tp law dia blom blik
aku doakan 
semoga Selamat sampai ke semenanjung nie
hanya doa yang dapat aku berikan pada dirimu,,, )=
eh Syikin kau xboleh sedih pagi2 nie
chill ,  (=

k lah 
that's all 4 today
Salam

(^_^)


MuLakan HARi aNdA dGN SenyUMan =)

SeLamaT PaGi SemUa



haishhh
pagi2 dah update blog
plan malam tadi, nak bangun pagi nie semata2 nak bace CTU
tp aikk melencong ke lain plak
tp xpela kejap jer kot
ishh jap ag facebook lak, hehehe
~~opsssss~~
umm test, test  n test
bla la semua nie nak berakhir
umm sebenarnya ISNIN nie aku ade test "CTU" (Pendidikan Islam)
aduhhh
aku law bab2 membaca lemah btol la
tp xpe lah aku kene paksa diri aku nie demi masa depan aku
aku xnak la final exam 6t paper ni kene repeat
malu kat orang kan
ummm k lah
time to study now
study or sleep?
ishhh
study, study n study

aku akan dapat kan 4 flat untuk sem nie
xdapat 4 flat pon xpe aslkan dapat 3 above kan
hehehe

k lah 
anyway morning semua
bye, bye

(^_^)


Thursday, 12 January 2012

ToLong Sayer !!

SAya Rindu KaWan-Kawan SaYa


Syafiq
Syukri
Amal
Syira
Mimi

korang semua nie taw x yang aku rindu korang sangat2
nak jumpe dengan korang
nak sembang2 dengan korang
korang taw xsemua tu
korang pernah ambik peduli xtentang perasaan aku nie
harap2 korang bace blog aku nie
aku nak korang taw yang aku rindu korang sangat2
biarlah korang xrindu kat aku pon
aku xkisah
tp aku nak korang taw psal perasaan aku nie
every time, moment aku pikirkan tentang korang
hanya korang sahabat aku sampai bila2
korang yang memahami aku
korangla segala2 nya bagi aku
(aceceh)
hehehehehe

(^_^)


cUti Mid Sem

ha
cuti2 n cuti
kali nie aku nak cite sal Cuti Mid Sem aku
sebut je cuti mesti ade crita nyer yg tersendiri kan
cam biasala
pantang jer ade cuti aku mesti hang out ngan kawn2 time secondary school dlu2
kebetulan time nie result PMR dah kluar
adik ex aku dapat result yg cemerlang
so aku dah janji nak belnja dia n give something to her
n kebetulan time tu aku dh plan nak kuar ngn kawn2 yg laen
n aku ambik keputusan nk jumpa kat TM(daerah Tanah Merah)
ummm so KFC la menjadi tempat pertemuan kami...
aper lagi bile dah bersama mestila gambar menjadi bukti n kengan kami 
so SNAP, SNAP n SNAP

-    KLIK-KLIK    -

photo siap
n nielah hasil nyer 
boy: israf(tiada dalam gambar), syukri , black chik, syafiq, 
girl: aku, syira, mimi n adik ex aku (nabila)









actually banyak lagi pic kami
tp  nie jelah yang boleh aku upload

ummm second day kitaorang hangout lagi,, hangout n hangout
hahaha
kali ni hala tuju kami adalh KB MALL
n semestinya MY HOUSE
dari pagi sampai ke petang kami jalan2
penat giler
tp kami xkisah pon
umm setiap perjumpaan ada kenangan tersendiri
tp sayang nyer kawan baik aku yang sorang lagi xdapat ikut sekali
sedih sangat2
sampai kan umi aku tertanya2 mana kah si dia
xlain xbukan 
si AMAL ADIL
emm sory AMAL erk
kita xdapat jumpe cuti kali ni,,,

n thanks kepada Syafik , Syukri , Blackchik, Adam , Syira, Fira n MImi coz sanggup datang meredah hujan untuk datang jumpe aku n datang umah aku,,
aku sayang2 ketat2 kat korang

macm2 kerenah bila dh duduk bersama
disini lah kerenah zaman kanak2 menjelma
haha
yang matched jadi xmatched

t0 AMAL again
# rayer cina nie kiter jumpa erk

t0 Syafiq
#Kiter still leh jumper ker
kau kan dah start masuk hostel

t0 Syukri
#kau pon same
kiter dapat jumpe lagi ker,, kau n syafiq dua2 masuk hostel
mesti xdapat jumper kan
huhuhuhuh

t0 Israf
#kau ni kan pemalu sangat la
sombongla ngan aku nie
xpe2 aku ingat israh, huhuhuh  )=

t0 Syira n Mimi
#ngan korang pasti dapat jumper kan
sebab law aku cuti korang mesti cuti kan
U yang sama la katakan 
tp tempat jer berbeza

aku sentiasa mengharapkan persahabatan kita xpernah berakhir sampai bila2
even kita dah berumahtangga sekalipon
(hahaha jauh berbenor dah tu)

"akusayangkamusemua"
yang bernama sahabat

SYAFIK
SYUKRI
AMAL
SYIRA
MIMI
FIRA
(ISRAF)

n kawan2 yang lain jugak

MUAAAAHHHHHHH
(^_^)


~~~ FUHHHHH ~~

OMBAK RINDU


Gara-gara filem yang dikatakan best nie aku n kawan2 aku si Murni, Farah, Pia sanggup meredah Paka untuk ke MesraMall..
untuk tonton Filem "Ombak Rindu" nie
aduiiii
melayang duit aku 
RM12.00
banyak tu, wat beli to4 pon lepas kan2,hehe
tp xpe berbaloila jugak..
Time aku g tu punyerla ramai orang,, maklumla second day la katakan
dah la ari Jumaat
xramai cmne kan
sebelum menggu CINEMA 2 bukak 
kitorang nyempat lagi posing2 depan tu
biasala untuk menghilangkan rasa bosan
tu la solution nyer
hehehe

Ni antara gambar2 aku, Farah n Pia
Si Murnie time nie jaga barang, so xdelah gambar dia tu
sory Murnie erk,,
haha











Hadiah dari si DIA )=


(JMy Junior)

inilah gelaran yang diberikan pada si teddy bear nie,,
comel x?? hehehe
si dia suka pink, sampaikan teddy bear yg nak dihadiahkan pada aku pon warna putih+pink,,ishhh2
aku pon suka pink gak,,
Teddy bear nie dihadiahkn pada aq sempena hari Birthday aq yang ke-18 (16/09/2011)
dah lame dah ,
tp baru je nak cite kan
xpe lah
even kitaorang dah xde pape hubungan
tp aq still simpan lagi hadiah nie,,
n ada satu lagi hadiah yang dia beri kat aq
agak2 aper erk,,,
R***** ,,
hehehehe,
kalau nak taw pikir2kanlah

aku akan simpan semua barang2 yang dia beri kat aku
n setiap kenagan aku dan dia aku akan jadikan kenangan yang terindah dalam hidup aku
so far aku n dia still berhubung tp nak smbung blik 2 ntahla
xkot
n maybe 
yekot
hehehe
conclusion nyer 
hanya ALLAH yang mengetahui segala-galanya
yang pasti aku rindu dia sangat2
sayang dia sangat2
law dia bace mesti dia perasan kan
tp dia xkan bacela blog aku nie
hehe
bye2
(^_^)