BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 13 January 2012

FliGhT )=


Si dia dah pulang ke belom erk 
xdengar khabar berita pon
dlu dia kata dia naik flight 13/01/2012
btol ker x erk
dari semalam lagi pkiran aku asyik memikirkan nyer
n di pagi hari ni pon aku still tertanya2
si dia xde text aku pon
mungkin aku dah xpenting lagi kot dalm hidup dia
xpelah 
SABAR syikin SABAR
law dia dah blik 
Alhamdullilah la
tp law dia blom blik
aku doakan 
semoga Selamat sampai ke semenanjung nie
hanya doa yang dapat aku berikan pada dirimu,,, )=
eh Syikin kau xboleh sedih pagi2 nie
chill ,  (=

k lah 
that's all 4 today
Salam

(^_^)


MuLakan HARi aNdA dGN SenyUMan =)

SeLamaT PaGi SemUa



haishhh
pagi2 dah update blog
plan malam tadi, nak bangun pagi nie semata2 nak bace CTU
tp aikk melencong ke lain plak
tp xpela kejap jer kot
ishh jap ag facebook lak, hehehe
~~opsssss~~
umm test, test  n test
bla la semua nie nak berakhir
umm sebenarnya ISNIN nie aku ade test "CTU" (Pendidikan Islam)
aduhhh
aku law bab2 membaca lemah btol la
tp xpe lah aku kene paksa diri aku nie demi masa depan aku
aku xnak la final exam 6t paper ni kene repeat
malu kat orang kan
ummm k lah
time to study now
study or sleep?
ishhh
study, study n study

aku akan dapat kan 4 flat untuk sem nie
xdapat 4 flat pon xpe aslkan dapat 3 above kan
hehehe

k lah 
anyway morning semua
bye, bye

(^_^)