BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 25 June 2012

Saat Perpisahan T_T

Nurul Fatihah Mazlan..
nielah Sahabat kami
dari semester 1 sampai la Semester 2.
kami tempuhi 
pelbagai cabaran dan rintangan dalam pelajaran kami disini
di kampus Dungun ni
Xsampai sebulan 
dia telah meningglkan kami
meninggalkan kani atas alasan2 yang munasabah la kan
haha
go to SPA
spela yang xnak SPA ni kan
menjamin masa depan la katakan
huhu

Time last dia stay kat cni
kami satu kelas prepare something untuk dia
sebenarnya aku ni macm xcaye jer dia nak tingglkan kitaorng 
sedih giler3
sebab 
dah dekat 3 sem kot dia ngan kami
3 sem tu 
means setahun lebih la kan
umm 
kami prepare event untuk dia
event kecil-kecilan jerlah
=)

ni pic yg sempat aku copy ngan kawan2
tengok lahh...

|
|
|

CLICK-CLICK



To Fatihah

kat sana jage diri elok-elok taw
belajar elok-elok taw
kami akan sentiasa doakan tihah
n tihah pon tolong-tolong la doakan kitaorang taw
hehehe
Tihah
awak adalah seorang sahabat yang sangat2 baik
sentiasa tersenyum, ketawa 
=)
Semoga tihah kat sana nanti
sentiasa tersenyum
tersenyum dengan rakan-rakan baru
n tihah
jangan lupakan kami di sini taw
Law cuti datang la melawat kami kat cni
6t law dah abih beljar 
n then
jadi nurse nanti
gtaw la kerja kat hos or clinic mne taw
hahahha
senang nak mintak MC
Tihah jangn lost contact ngan kitaorang taw
jangan remove kitaorang lam friendlist FB tihah taw
hahaha

Papepon Goodluck Tihah
semoga anda sentiasa sihat 
dan
yg penting kita sama-sama dapat menghabiskan DIPLOMA dengan jayanya.. 

KAMI SAYANG DAN RINDU TIHAH SANGAT-SANGAT
DOAKAN KEJAYAAN KITA BERSAMA DIMANA PON KITA BERADA 
OKEY

=)

JUMPA LAGI NURUL FATIHAH

MUAHHH


0 comments: