BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 5 August 2012

Kehidupan T_T


Kehidupan

umm, hidup sangat sukar kan
hari-hari, aku hidup dalam kesedihan..
semuanya hilang
hidup aku kosong
my life was gone
family, kawan-kawan
dimana mereka semua

family
abah, umi, along, kakak, adik
semua buat hal masing-masing
dua tiga menjak ni, abah dah lama xcall aku
malah umi pon sama
diorang xpkir ke anak diorang kat sini nie rindu diorang
pkir pasal diorang.
law aku kol pon masing-masing bz.
time aku kol tu la nak buat tu la nak buat nie la
busy sangat ker?
yer 
aku akui hati aku lembut , mudah terasa , mudah merajuk
dah lama kan aku hidup 
dah 19 tahun dah
xkan xpaham aku lagi
aku paham diorang sibuk mencari rezeki
ni untuk aku ngan adik beradik yg lain gak..
tapi tolong free kan masa untuk aku
jgan terlampau sibuk..
sampaikan semua dah terabai..
i'm sorry T_T

kawan-kawan
mane kawan-kawan aku menghilang
busy sangat ker korang?
sampai kan nak text aku pon xsempat
msj aku pn xtereply
yer 
aku paham hidup seorang student
aku pon student
busy2 jugak
tp korang busy sangat3 ker
ummmmm
aku sangat2 kecewa ngan korang..
korang taw x, setiap detik aku ingatkan korang
hari-hari perkataan yg same aku ulang
'bestnya dapat sek macm dulu2'
tapi aku taw, masa xkan pernah berundur..
tp xpelah
korang dah ade life korang masing2
aku pon ade life aku sendiri
kehidupan yg penuh dengan duka 
i'm alone 
semua hilang.
kawan-kawan hilang
now
family 
ummmm 

k lah that's all for today
aku nak study
khamis nie ade Lisan for Mandarin
family kat rumah ntah taw ntah x..
xpernah ambik kisah T_T

papepon wish luck for me :')

#sayaharapsayadapatkehidupansayaygdulu,imissmyoldmoment#

0 comments: